سنسورهای تست قندخون (CGM) برای کودکان دیابتی بیمه شد!
همراهان همیشگی فریر طب، ما به مانند دو دههی گذشته اینبار هم در راستای هدف همیشگی خود یعنی آرامش و آسایش افراد دیابتی و همراهانشان در دو سال گذشته بدون وقفه همگام با انجمنهای دیابت پیگیر روشنتر شدن مراحل و مدارک لازم در خصوص “پوشش بیمه سنسورهای پایش مداوم قند” بوده و هستیم.
از سال 1402 “صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج” بودجهای را به منظور پوشش هزینه سنسورهای پایش مداوم قند به کودکان دیابتی نوع یک با محدود سنی و سقف پرداختی تعیین شده، اختصاص داده است و در حال حاضر بیمههای تامین اجتماعی، سلامت (خدمات درمانی – روستایی) و نیروهای مسلح از این پوشش بهرهمند میباشند. بیمه شرکت نفت هم سنسورهای پایش مداوم قند را برای افراد مبتلا به دیابت نوع یک با سقف پرداختی و سنی تعیین شده، پوشش میدهد. در ادامه این مطلب جزییات بیشتری در اختیار شما قرار گرفته است.
برای آشنایی و اطلاع از نحوه عملکرد سنسورهای پایش مداوم قند اینجا کلیک کنید.
ما مانند همیشه در کنار شما هستیم تا با خدمات پشتیبانی جدید فریر طب تحت عنوان “پشتیبانی امور بیمه فریر طب” از زمان دریافت محصول تا تحویل مدارک به بیمه اگر برای شما چالشی به وجود آمد، پیگیر مورد پیش آمده و راهنمای شما باشیم. این پشتیبانی برای همهی افراد دیابتی که از سنسورهای پایش مداوم قند استفاده میکنند میباشد و فقط مختص به مشتریان فریر طب نمیباشد.
لازم به توجه است که پروسه پوشش سنسورهای پایش مداوم قند روندی نو و تازه در پروسه بیمه کشوری میباشد و ممکن است تا زمان همهگیری آن در تمام شعب بیمهها، چالشهایی وجود داشته باشد، به دلیل متغیر بودن سقف بیمه و همچنین قوانین آن، برای اطلاع از اخبار موثق مربوط به امور بیمه و حوزه دیابت میتوانید صفحه اینستاگرام فریر طب به آدرس: farir_teb دنبال کنید.
آنچه در ادامه به آن خواهیم پرداخت:
1. شرایط لازم برای بهرهمندی از پوشش بیمه سنسورهای پایش مداوم قند
2. مدارک لازم به ارائه برای دریافت هزینه از بیمه برای سنسورهای پایش مداوم قند
3. توضیحات مدارک
1. نشاندار بودن فرد دیابتی در سامانه بیمه
نشاندار بودن در سامانه بیمه به این معنا میباشد که فرد توسط یک پزشک متخصص غدد در سامانه بیمه تحت عنوان فرد دیابتی نوع یک معرفی شده است و این مورد در بیمه مدنظر نیز تایید و محرز شده است. لازم به ذکر است که اگر فرد دیابتی در هنگام تشکیل پرونده برای دریافت انسولین تحت پوشش بیمه، نشاندار شده باشد، نیازی به مراجعه مجدد نیست زیرا از قبل برای این مورد اقدام کرده است و در سامانه نشاندار میباشد.
2. گواهی پزشک
گواهی که توسط یک پزشک متخصص غدد نوشته و در آن منظور شود که فرد به دلیل ابتلا به دیابت نوع یک نیاز به کنترل لحظهای و پایش مداوم قندخون دارد و نیاز است تا به صورت مادام العمر از سنسورهای پایش مداوم قند استفاده کند.
3. فاکتور رسمی از مراکز فروش معتبر
فاکتوری از یک شرکت معتبر که به صورت رسمی واردات سنسور را انجام میدهد. این فاکتور باید شامل اسم، کد ملی فرد دیابتی، کد IRC (کد شناسه محصول) دستگاه خریداری شده و مهر گرم شرکت وارد کننده باشد.
برای خرید سنسور و دریافت فاکتور رسمی میتوانید به دو روش اقدام کنید:
4. نتیجه آخرین آزمایش خون
5. کپی کارت ملی فرد دیابتی
6. کپی کارت ملی سرپرست فرد دیابتی
7. شماره شبا بانک
شماره شبا حساب بانکی برای افراد زیر 12 سال باید به نام سرپرست که تحت پوشش بیمه ایشان است باشد. (بانک مورد نظر بسته به نوع بیمه شما متغیر میباشد، برای این مورد با شعب اصلی بیمهای که تحت پوشش آن هستید تماس بگیرید تا نام بانک مورد نظرشان را اعلام کنند.)
8. برگه تاییدیه حساب بانکی
برگهای که باید از بانکی که شماره شبا حساب ارائه میشود گرفته شود، با عنوان “برگه تاییدیه حساب بانکی”.
نکته: پس از تحویل مدارک به بیمه، روند بررسی و تایید مدارک خود را از بیمه مربوطه پیگیری کنید تا از زمان حدودی پرداخت جبران خسارت مطلع شوید.
لازم به تاکیید مجدد است که پروسه پوشش بیمه سنسورهای پایش مداوم قند، روندی نو و تازه در پروسه بیمه کشوری میباشد و ممکن است تا زمان همهگیری آن در تمام شعب بیمهها، چالشهایی وجود داشته باشد، به دلیل متغیر بودن سقف بیمه و همچنین قوانین آن، برای اطلاع از اخبار موثق مربوط به امور بیمه و حوزه دیابت میتوانید صفحه اینستاگرام فریر طب به آدرس: farir_teb دنبال کنید.
4. محل مراجعه برای تحویل مدارک
برای خرید دستگاه و نوار تست قند خون و دریافت فاکتور رسمی میتوانید به دو روش اقدام کنید:
برای خرید سنسورهای پایش مداوم قند با فاکتور رسمی مورد قبول بیمه، گارانتی، آموزش و پشتیبانی اینجا کلیک کنید.